Το προφίλ της Datatrust


Good Planning Good Business

Η Datatrust είναι μια καινοτόμος εταιρεία αξιοποίησης νέων τεχνολογιών παραγωγής λογισμικού και παροχής προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Το όραμά μας στην Datatrust είναι να προσθέτουμε αξία στους πελάτες και τους συνεργάτες μας με την παροχή ποιοτικών και υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής.

Όραμα μας η επιτυχία

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ

Στην Datatrust είμαστε σαν μια οικογένεια. Έχουμε κτίσει το περιβάλλον μας γύρω από τις αξίες που μοιραζόμαστε μεταξύ μας αλλά και με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας . Η αφοσίωση, ο σεβασμός στον πελάτη και στην επιχείρηση του είναι τα χαρακτηριστικά που μας ενώνουν και μας οδηγούν με ασφάλεια στην επιτυχία.

Έτοιμες λύσεις Λογισμικού

Σίγουρα η ανάπτυξη λογισμικού μπορεί να είναι μία νέα εμπειρία για πολλές επιχειρήσεις. Στην Datatrust η εξειδικευμένη μας ομάδα στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή για εσάς και την επιχείρηση σας, μετατρέποντας το επιχειρηματικό σας όραμα σε πραγματικότητα.

Ποιότητα

Για άλλους είναι «ψιλά γράμματα». Για εμάς η ποιότητα είναι πολύ ψηλά. Η ποιότητα αποτελεί το «διαβατήριο» για την επιτυχία. Δεσμευόμαστε ως προς τη συμμόρφωση των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών της σε προδιαγεγραμμένες απαιτήσεις που πρέπει να εξασφαλίζονται από την εταιρεία κατά τη διάρκεια της σχεδίασης, της ανάλυσης, του ελέγχου και της υλοποίησης συστημάτων πληροφορικής.

Τεχνολογικές επιλογές

Ο κύριος άξονας ανάπτυξης μας είναι η δημιουργία  εφαρμογών με σκοπό να δώσουμε τις λύσεις σε εταιρείες και επιχειρήσεις που καλύπτουν ξεχωριστές ανάγκες. 

Άμεση υποστήριξη

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο after sales support. Το τμήμα Υποστήριξης στελεχώνεται από έμπειρους συνεργάτες, που απαντούν άμεσα σε κάθε απορία και εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της εφαρμογής.